Skip to content Skip to footer

e-poslovanje u poljoprivredi

U okviru Smart Village-a iz Knežice planiramo pokretanje i testiranje različitih poslovnih modela kako bismo pomogli lokalnim poljoprivrednicima i proizvođačima da unaprijede svoje poslovanje kroz digitalne tehnologije. Sektor za Digitalizaciju poslovanja i marketing posvećen je istraživanju tržišta, promociji i brendiranju lokalnih proizvoda, kao i razvoju poslovnih rješenja koja odgovaraju savremenim izazovima u poljoprivredi.

smart village knežica

Razvoj poslovnih modela

Kroz implementaciju pilot-projekata, planiramo testirati različite poslovne modele koji će omogućiti poljoprivrednicima bolje tržišne pozicije. Neki od modela koje planiramo uključiti su:

  1. Pretplatnički model (Subscription model)– Poljoprivrednici će moći nuditi svoje proizvode putem pretplata, čime se obezbjeđuje stabilan prihod i kontinuirani odnos sa kupcima.
  2. Freemium model– Ovaj model omogućava korisnicima pristup osnovnim uslugama besplatno, dok naprednije funkcionalnosti dolaze uz određenu cijenu, pružajući fleksibilne opcije za korisnike.
  3. Marketplace model– Stvaramo onlajn platformu koja okuplja lokalne proizvođače i omogućava im zajedničku ponudu proizvoda, što povećava dostupnost i vidljivost na širem tržištu.
Smart Village Knežica

Usluge e-poslovanje

Prijavi se na email listu
mojeselo.tech!